FSASH – 29 vite
26/04/2020

Ka shumë mësues që janë të shqetësuar nga përhapja e disa zërave se pagat e mësuesve mund të shkurtohen. Ky problem na shqetëson të gjithëve dhe po e ndjekim situatën njëkohësisht me aleaten tonë SPASH.

Lidhur me këto shqetësime patëm sot një komunikim me Drejtorinë e Përgjithshme të Arsimit Parauniversitar dhe na siguruan se pagat e mësuesve nuk preken.

Isa Rekaj, kryetar i FSASH

Comments are closed.