Adresa e zyrës FSASH-SPASH është:

Orari i zyrës: 09:00-16:00

Rruga "Perlat Rexhepi".

Kati 7, Apt. 20,
Tirana, 1040
Albania

Na kontaktoni në numrat e mëposhtëm:

Isa Rekaj - Kryetar

Tel: + 355 4 2256 532.

Cel: 069 24 27 734,
Email: info@fsash.al
Ju mirëpresim!


Mund të na kontaktoni duke dërguar mesazhe.

Plotësoni fushat përkatëse në krah dhe klikoni në butonin "Dërgo mesazhin".


Ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të kemi mundësi.

FSASH-SPASH