Për pagat e mësuesve

Ka shumë mësues që janë të shqetësuar nga përhapja e disa zërave se pagat e mësuesve mund të shkurtohen. Ky problem na shqetëson të gjithëve dhe […]

FSASH – 29 vite

Në përjetorin e 29-të të formimit të Federatës së Sindikatave të Arsimit dhe Shkencës (FSASH) urojmë të gjithë anëtarët e simpatizantët dhe i falenderojmë për mbështetjen […]

PËR SHKOLLËN E MËSUESIN

PËR SHKOLLËN E MËSUESIN Emocionet që sjellin festa e shkollës shqipe dhe dita e mësuesit e ngacmojnë kujtesen për të përshkruar gjithë rrugëtimin e sistemit tonë […]

Delegacioni i Qendrës së Solidaritetit të AFL – CIO në Tiranë

Me datë 14 janar 2020 një delegacion i Qendrës së Solidaritetit të AFL – CIO i përbërë nga Rudy Porter – Drejtor Rajonal, Laurie Clemens – […]

Takime të tjera për zgjedhjet në FSASH

FSASH ka vijuar me takimet në kuadër të fushatës për zgjedhjet në organizatat dhe këshillat sindikale të saj. Takimet e fundit u organizuan në Tiranë, Fier, […]

World of Education shkruan për FSASH-SPASH

Në adresën e mëposhtme do të lexoni një shkrim për punën e FSASH-SPASH, të botuar në faqen e World of Education. Klikoni këtu për të lexuar […]

Takime për zgjedhjet në FSASH

Vijojnë takimet në kuadër të fushatës për zgjedhjet në organizatat dhe këshillat sindikale të FSASH. Foto nga takimet në Lezhë – Shkodër, dhe Korcë.

Delegacioni i Qendrës së Solidaritetit të AFL-CIO

Delegacioni i Qendrës së Solidaritetit të AFL-CIO, i përbërë nga: – Shawna Bader-Blau – Drejtore Executive, – Rudy Porter – Drejtor Rajonal, – Jeff Wheeler – […]