World of Education shkruan për FSASH-SPASH
21/11/2019
Delegacioni i Qendrës së Solidaritetit të AFL – CIO në Tiranë
23/01/2020

FSASH ka vijuar me takimet në kuadër të fushatës për zgjedhjet në organizatat dhe këshillat sindikale të saj. Takimet e fundit u organizuan në Tiranë, Fier, Elbasan, dhe Kamzë. Në galerinë e fotove jepen pamje të këtyre takimeve.

Comments are closed.