Delegacioni i Qendrës së Solidaritetit të AFL-CIO
04/11/2019
World of Education shkruan për FSASH-SPASH
21/11/2019

Vijojnë takimet në kuadër të fushatës për zgjedhjet në organizatat dhe këshillat sindikale të FSASH. Foto nga takimet në Lezhë – Shkodër, dhe Korcë.

Comments are closed.